Snsd003-roma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Snsd003-roma

首頁Latest images會員註冊登入
此論壇剛剛開張,請各會員/遊客多些留言/帖文,好讓論壇更多姿多采。
請注意言行舉止,齊齊建造良好風氣。
請各位會員/網民不要攻擊本論壇,敬請合作。
由於近日有網民洗版,故開啟會員登記激活系統,不便之處,敬請原諒。

講下你地當選後有乜目標

向下 
+4
Jason-幹事
Mr.鋒鋒
細路祥-幹事!?
Ar Hung
8 posters
發表人內容
Ar Hung
小人物
小人物
Ar Hung

文章數 : 4
注冊日期 : 2009-09-10
年齡 : 27
講下你地當選後有乜目標 Empty
發表主題: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:24 pm

我第一次上呢度 ,可以講下你地當選後有乜目標嗎?Very Happy
回頂端 向下
細路祥-幹事!?
新進名人
新進名人
細路祥-幹事!?

文章數 : 137

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:29 pm

建立美好校園,為各同學提供良好服務,以有限的能力為同學完成他們無限要求。
回頂端 向下
Mr.鋒鋒
小人物
小人物

文章數 : 5

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:29 pm

係囉係囉....

會實現學生無窮的願望???
回頂端 向下
Jason-幹事
略有名氣
略有名氣

文章數 : 17

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:31 pm

嗯~我地既宗旨係以我地有限既力量~盡可能幫到你地~滿足你地既需要~
各位大大如果有意見既~歡迎講出黎呀=]
同埋多d上黎傾下計la Razz
回頂端 向下
Unlimited候選內閣主席
新進名人
新進名人

文章數 : 67

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:40 pm

我地以服務同學為己任,致力為同學謀求福祉。
首先,我地會向多方面提供服務,方便同學。例如代購文具、硬幣兌換等等。另外,為方便打波既同學,我地承諾會提供氣泵,以方便同學。
對外,我們會為同學爭取店鋪優惠,如坑口、尚德、調景嶺一帶。
對內,向學校提出改善洗手間衛生及設施,如要求加強洗手間清潔和提供紙巾。此外,又要求學校在泳池更衣室提供沐浴露,解決游泳愛好者的難題。又希望學校開放「空中花園」,使大家共享資源。
而有鑑於小賣部食品價格高昂,亦提出減價、優惠。
詳情可於日後參閱本內閣政綱,謝謝發言。
回頂端 向下
Mr.鋒鋒
小人物
小人物

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:44 pm

正過中6果d~~

加油

撐你
回頂端 向下
Ar Hung
小人物
小人物
Ar Hung

文章數 : 4
年齡 : 27
發表主題: 嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:45 pm

嘩!會唔會好似舊年學生會咁冇信用 Question
回頂端 向下
jkkk
Admin
Admin
jkkk

文章數 : 70
年齡 : 29

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 1:51 pm

我們會以我們最大的力量完成承諾。
回頂端 向下
http://snsd003-roma.forum888.net
新進名人
新進名人

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:02 pm

E+世界要改變,美國要變,日本要變,我相信學生會都要變。
我不敢批評在任者的不足,只向著前面的目標不斷向前。我
既承諾可能學校唔比,但係我地會盡每一點每一滴機會爭取
最好的,給大家享用。
回頂端 向下
峰少
新進名人
新進名人
峰少

文章數 : 115
年齡 : 30

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:06 pm

首先.......個版面整到冇咁花先= ="
回頂端 向下
新進名人
新進名人

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:06 pm

之前我提過,紙巾既提供,我唔肯定一定得。
一,學校認為好多人都會玩紙巾,浪費資源,暴疹天物。
二,學校一向都冇批到,做到既機會真係唔多,都係一句:Do my Best.
三,學校校工願唔願意長期換呢?其實大家都要諗下。
給我一點時間,想出解決方法,謝。
回頂端 向下
峰少
新進名人
新進名人
峰少

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:18 pm

我就覺得學校唔會提供紙巾啦
原因就同樓上個d一樣 所以諗多d其他方面既野啦
回頂端 向下
新進名人
新進名人

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:22 pm

希望大家可以有更多新意見提供
大家可以係壇度講
亦都可以去4D班搵我,陳冠夫
或者去A,C,D,E班搵其他幹事
回頂端 向下
峰少
新進名人
新進名人
峰少

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:24 pm

有冇你地內閣既名單呀 有既方便好多 唔該
回頂端 向下
細路祥-幹事!?
新進名人
新進名人
細路祥-幹事!?

文章數 : 137

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 2:42 pm

其實唔一定要裝紙巾,可以考慮下other目標,因為實行性不大
回頂端 向下
KinG
小人物
小人物

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周四 9月 10, 2009 5:07 pm

"以有限的能力為同學完成他們無限要求"lee句似口號多過目標
太空泛啦~
"首先,我地會向多方面提供服務,方便同學。例如代購文具、硬幣兌換等等。另外,為方便打波既同學,我地承諾會提供氣泵,以方便同學。
對外,我們會為同學爭取店鋪優惠,如坑口、尚德、調景嶺一帶。"每1年既學生會都有lee兩句...個d乜野優惠重好笑 我諗冇人會用囉
"對內,向學校提出改善洗手間衛生及設施,如要求加強洗手間清潔和提供紙巾。此外,又要求學校在泳池更衣室提供沐浴露,解決游泳愛好者的難題。"一定冇可能,一定有d無聊人玩紙巾;沐浴露有d人可能敏感,有d人可能用唔慣,有d人可能唔鐘意個隻味,唔通叫學校每種沐浴露都買?
"而有鑑於小賣部食品價格高昂,亦提出減價、優惠。"邊有商人會唔賺錢,小賣部最多減幾個禮拜一定會加番價,甚至加到比原來更貴,得不嘗失...
回頂端 向下
Jason-幹事
略有名氣
略有名氣

文章數 : 17

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周五 9月 11, 2009 9:20 am

KinG 寫到:
"以有限的能力為同學完成他們無限要求"lee句似口號多過目標
太空泛啦~
"首先,我地會向多方面提供服務,方便同學。例如代購文具、硬幣兌換等等。另外,為方便打波既同學,我地承諾會提供氣泵,以方便同學。
對外,我們會為同學爭取店鋪優惠,如坑口、尚德、調景嶺一帶。"每1年既學生會都有lee兩句...個d乜野優惠重好笑 我諗冇人會用囉
"對內,向學校提出改善洗手間衛生及設施,如要求加強洗手間清潔和提供紙巾。此外,又要求學校在泳池更衣室提供沐浴露,解決游泳愛好者的難題。"一定冇可能,一定有d無聊人玩紙巾;沐浴露有d人可能敏感,有d人可能用唔慣,有d人可能唔鐘意個隻味,唔通叫學校每種沐浴露都買?
"而有鑑於小賣部食品價格高昂,亦提出減價、優惠。"邊有商人會唔賺錢,小賣部最多減幾個禮拜一定會加番價,甚至加到比原來更貴,得不嘗失...
好多謝呢位同學既意見~我地會好好思索一下=]同埋有時間上黎傾下la~
回頂端 向下
新進名人
新進名人

發表主題: 回復: 講下你地當選後有乜目標   講下你地當選後有乜目標 Icon_minitime1周五 9月 11, 2009 3:22 pm

KinG 寫到:
太空泛啦~

有錯就要認,我承認係我地過失。
但係有野我諗我要解釋釋一下。
商鋪既優惠只係錦上添花,
有需要可用,亦可不用,係自由既。
而小食部同廁紙沐浴露,
的磪,不可否認。
如果我係做生意,我都唔會減。

我地會細想你既意見,
想出更多方法補足。

"]"以有限的能力為同學完成他們無限要求"
呢句口號,係我地既目標。
為大家爭取應有既利益。
我地會盡量達到。

「人非聖賢,孰能無過?」
希望大家給我們一個機會重新規劃一下,
使我們有機會為大家盡一分力,多謝